Spinning and Loading with latest version 2.2.122

Forums vLooup for SharePoint Spinning and Loading with latest version 2.2.122

Tagged: 

Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #22002
      Charlene
      Participant

      When I set up vLookup with version 2.2.122, I keep getting a spinning Loading… sign. I tried the same setup with version 2.2.105 and didn’t have a problem.

      Is this a problem with the version? Should I roll back to the previous vLookup plugin?

    • #22007
      AdamP
      Participant

      Hi Charlene.

      I think this sounds like the same issue I’m currently encountering.
      Have a look at this thread
      Adam

      • This reply was modified 3 years ago by AdamP. Reason: Corrected link
    • #22010
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Hi Charlene,
      I’m investigating this issue, but haven’t been able to figure it out yet. Are you able to test it using another browser than IE? – preferably Google Chrome.

      Alexander

      • #22012
        Charlene
        Participant

        Thanks Adam!
        Alexander, yes, I’ve tried it with Google Chrome and got the same Loading message.

    • #22023
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Adam and Charlene,
      I’m unfortunately not able to recreate this issue. I have tested it in a SP 2010 site I have access to, but unfortunately it works there.

      Could you test using the latest DFFS package, and replace ONLY the /SPJS/DFFS/plugins/SPJS-vLookup_frontend.js with the one from this package

      Does it work with this combination?

      Alexander

    • #22027
      AdamP
      Participant

      Hi Alexander

      The single file substitution works – 2.2.105 into the latest package results in a functional vLookup.
      Substituting 2.2.108 also works.
      It seems to be the move to 2.2.116 in the 2018-01-21 package that causes it to fail for me.

      Adam

    • #22036
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Thanks, that narrows it down. I’ll get it looked at during the weekend and hopefully I find the cause.

      Alexander

    • #22046
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Hi,
      I was able to recreate this behavior and it’s related to using DFFS, but not using tabs in the form. I will fix it in the next release, but until then you can either use v2.2.105 of vLookup or you can add at least one tab to your form.

      Thanks for thee help sorting out this issue.

      Best regards,
      Alexander

    • #22048
      AdamP
      Participant

      Thanks Alexander, and well done on tracking it down.
      The tab workaround works…it’s enough to just select “configure tabs” and save, no other tab setup needed.

      Adam

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.