Required Field Alignment Issue

Forums Dynamic Forms for SharePoint Required Field Alignment Issue

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jim Andrew 4 years, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #6274

    Jim Andrew
    Participant

    It appears that I am seeing an issue with Internet Explorer 9 and SharePoint 2007.

    I am using DFFS 4.01 and when opening with IE 9 it places the required field * right next to the field instead of next to the label. It is placed next to the label with Firefox.

    Any ideas?

    Thanks,
    Jim

    Attachments:
  • #6277

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Hi,
    This was strange – can you post an image of the configuration for the tab you posted the image of?
    Alexander

  • #6278

    Jim Andrew
    Participant

    Here is the tab config.

    Thanks!!

    Attachments:
  • #6312

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Hi,
    Sorry for the delay. I have no good explanation to this. Can you use the developer tools to “inspect” the required star to see if it is in the formlabel or the formbody table cell?

    Could it be some custom code or CSS you have added that does this?

    Alexander

  • #6314

    Jim Andrew
    Participant

    It is in the ms-formbody. I don’t have any custom CSS or other code on the page at this time.

    I did see another issue with a form that had some cascading rules. It worked in Firefox but it stopped in the middle of the rules on IE. It was very odd luckily I only had 1 user that needed those rules so she is working without them.

    Thanks

You must be logged in to reply to this topic.