v4.4.4.5 rule not loading

Forums Dynamic Forms for SharePoint v4.4.4.5 rule not loading

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #26760
      chgrnet
      Participant

      I have a rule that is supposed to apply conditions to a selected tab index / unique ID. I have tried with the index and ID of the tab, but I cannot get the rule to load on NEWFORM only. This did work previously. I do have debug turned on and the rule is not showing as running. It works on EDITFORM, though.

    • #26767
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Can you please post a screenshot of the configuration for this rule so I can recreate it in my test site?

      Alexander

      • #26771
        chgrnet
        Participant

        I’m not sure how to post this due to security, but this is what I did:
        1. Configuration for new form.
        2. 1 tab with fields from the list
        3. 1 rule set to run when the tab is loaded (but did not work with load/change either), based on the unique ID (I also tried with index too), with some of the fields set as required.

        When I ran my test I had only one rule set to run. I turned debug on and even though the criteria matched, debug showed it did not run. It does run as expected on edit form, though, same rule with same settings.

    • #26773
      Alexander Bautz
      Keymaster

      OK, I see – I’ll look into it and see if I can recreate it.

      Just to be 100% sure – you haven’t checked the “Disable this rule in” checkbox for NewForm?

      Alexander

      • #26775
        chgrnet
        Participant

        My apologies, I just shut down my work computer. I will double-check tomorrow, but from my memory I wanted it used on new and edit.

    • #26954
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Hi,
      Do you have any updates on this issue?

      Alexander

      • #27048
        chgrnet
        Participant

        It does appear that this has been fixed, thank you! My apologies for not getting back to you sooner. I will be installing the v4.4.4.7 sometime this week, so I am on 4.4.4.6 right now.

    • #27052
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Thanks for the feedback.

      Alexander

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.