Rules Stopped Working

Forums Dynamic Forms for SharePoint Rules Stopped Working

Tagged: 

Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #9616
      Ian Patrick
      Participant

      Hi Alexander,

      I have a set of 32 rules that I’m running on an edit form, they were all working until I used the Bypass Rule and put an ID in it. This bypassed the rules but I have now removed the ID and the rules are still being bypassed. This now appears to be the same for all users.

      Any ideas?
      Using these versions:
      Backend v4.356|CSS version: 4.10 / 4.10|spjs-utility version: 1.252

    • #9618
      Alexander Bautz
      Keymaster

      You bypassed the rules in the Misc tab right? Do you see any errors in the dev console (hit F12 > Console)?

      Post any errors here, or if you don’t see any errors, post the “blob” exported from the Misc tab.

      Alexander

    • #9620
      Ian Patrick
      Participant

      Hi Alexander,

      Yes, this is the bypassed on the Misc tab.
      It defaults to the Overlay (something I forgot to mention). I get this error on opening the form or reloading it (see error1 attached).

      I’ve attached the Edit Form Blob.

      Thanks
      Ian

      Attachments:
    • #9624
      Alexander Bautz
      Keymaster

      Hi,
      It seems you have an error in the Custom JS that is causing this error.

      Can you enter setup to correct this in the Custom JS textarea?

      Alexander

    • #9626
      Ian Patrick
      Participant

      Hi Alexander,

      This is a clear case of not being able to the wood for the trees!
      The function that was in error was called from a rule that had previously been disabled. When I used the ‘bypass’ for some debugging then removed the bypass id it enabled all rules thus cause the error I hadn’t expected.

      Many thanks for your help alexander.

      Kind regards

      Ian

    • #9628
      Alexander Bautz
      Keymaster

      I’m glad you figured it out.

      Alexander

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.