Error loading DispForm.aspx

Forums Dynamic Forms for SharePoint Error loading DispForm.aspx

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Alexander Bautz 1 week, 2 days ago.

  • Author
    Posts
  • #18616

    Gerard Graham
    Participant

    Hi there

    I have a risk log that has been in use for quite some time but in the last week or so, the display form won’t load with DFFS. I’m not aware of any other changes and all other lists load ok across the site collection. I get the message “Working on it…” then “This Took forver!. After clicking, the normal OTB display form appears and the DFFS configuration link is missing. If I uninstall the DFFS from the Display form, it loads fine to the default form. Edit and New work still. I’ve also deleted the configuration setting item to see it would load and allow me to recreate the layout, but I get the same result. I’m running out of ideas and would prefer not to create a new list and move the items if I can avoid it.

    I’ve attached the DispForm.aspx file , but I can’t see any issue with it.

    Any suggestions?

    Thanks

    Gerry

  • #18624

    Hi,

    Do you get any errors in the console of the developer tools (F12) when you load the form ?

    BR,
    Chris

  • #18659

    Gerard Graham
    Participant

    Hi there

    The only error is
    ‘$’ is undefined

    So no clues

    G

  • #18661

    Hi,

    This looks like the jquery reference for loading jquery is not working anymore. Have you changed any jquery references in your code ?

    BR,
    Chris

  • #18683

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Sorry for not replying earlier – Chris is right, this error indicates that jQuery isn’t loaded correctly. Did you figure it out?

    Alexander

You must be logged in to reply to this topic.