DFFS load form

Forums Dynamic Forms for SharePoint DFFS load form

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Alexander Bautz 6 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #19051

    Niclas Hultberg
    Participant

    Hi I have some problem with rules. It has work but not anymore and I don`t know why.
    I have some rules (same rule typ but different value). It is in Edit and Disp mode the rule is triggered by the value in a field. And hide or show different tabs.
    When you open the form it show all fields, but I have two tabs so if you click on the other and then return it looks ok. I looks like the load form not working when open the form

  • #19065

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Hi,
    Which version of DFFS are you using? – I did publish an update last night that might have fixed some issues. Could you try it out and see if it makes any difference?

    Alexander

  • #19071

    Niclas Hultberg
    Participant

    Hi I tried that version but still the same problem. I also find a simular problem i another list. One field is missing but if you toggle tabs it appers.
    One more strange this is when I update DFFS I need to reinstall DFFS for some lists to make it work.

  • #19073

    Niclas Hultberg
    Participant

    I did som testing and it works perfect if I use DFFSv2017-08-17 or DFFSv2017-10-17 but when I change to DFFSv2017-11-13 or the latest v2017-12-20 I need to toggle tabs.
    So something has change.

  • #19075

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Hi,
    I dug some more in this and I think I have found a possible cause. I’ll post an update later tonight and you can try int out to see if it makes any difference.

    Alexander

  • #19084

    Alexander Bautz
    Keymaster

    Please try the attached file by replacing the current “/SPJS/DFFS/js/DFFS_frontent.js” with this one – change name by removing the .txt extension first.

    You may need to clear the browser cache to ensure it loads – hover over the “Enhanced with DFFS” link in the bottom of the form and click the “License and version information” text to verify that it is v4.4.3.32

    I appreciate your feedback, but I will be offline for a few days now and will get back to you after Christmas.

    Alexander

  • #19100

    Niclas Hultberg
    Participant

    Hi
    The update helpt, I got more debug info. The problem was I disable some tabs and I had a blank after comma “Tab1, Tab2” when I removed the blank it works.

    Attachments:
  • #19117

    Alexander Bautz
    Keymaster

    I’m glad you figured it out.

    Best regards,
    Alexander

You must be logged in to reply to this topic.